مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 اسفند 1403 ساعت 10:452025-02-25سياسي

مهلت یک ماهه دادستان برای حل معضل نخاله های ساختمانی در کرمانشاه 


دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه به دستگاه های ذیربط دستور داد تا ظرف مدت یک ماه برای حل معضل رهاسازی و انباشت نخاله های ساختمانی در داخل و خارج از شهر کرمانشاه چاره اندیشی کنند.

- مهلت یک ماهه دادستان برای حل معضل نخاله های ساختمانی در کرمانشاه  ایسنا/کرمانشاه دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه به دستگاه های ذیربط دستور داد تا ظرف مدت یک ماه برای حل معضل رهاسازی و انباشت نخاله های ساختمانی در داخل و خارج از شهر کرمانشاه چاره اندیشی کنند.

  حمیدرضا کریمی، امروز(هفتم اسفند) در نشستی که به منظور ساماندهی وضعیت نخاله های ساختمانی برگزار شد، با تاکید بر لزوم ساماندهی و جلوگیری از انباشت نخاله های ساختمانی در شهر کرمانشاه، اظهار کرد: متاسفانه شهر کرمانشاه در محاصره نخاله های ساختمانی قرار گرفته است.

وی افزود: رهاسازی و انباشت نخاله های ساختمانی در برخی معابر علاوه بر اینکه به سیما و منظر شهر کرمانشاه آسیب وارد کرده، موجب نارضایتی مردم شده و تبعات زیست محیطی را نیز به همراه داشته است.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: بزودی باید کارگروهی ذیل کارگروه مدیریت پسماند در استانداری کرمانشاه تشکیل شود و ظرف مدت یک ماه ضمن بررسی وضعیت کنونی، راهکار حل معضل نخاله های ساختمانی در کرمانشاه ارائه و مصوب شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مهلت یک ماهه دادستان برای حل معضل نخاله های ساختمانی در کرمانشاه 

مهلت یک ماهه دادستان برای حل معضل نخاله های ساختمانی در کرمانشاه